Et sikkert loft over hovedet

Ethvert hus kræver en sikker tagkonstruktion. Opbygningen er essentiel og kræver hårdføre materialer behandlet med øje for detaljen. Hos Tømrermester Oliver Servé har vi arbejdet med lofter i de sidste 10 år – og det gør os til specialister på området. Med os som samarbejdspartner får man således et erfarent firma, hvor hver opgave bliver udført med blik for kvalitet og funktionalitet. Månedligt opfører vi helt op til 30 lofter i forskellige hustyper. Uanset opgavens omfang udfører vi den altid, så husets loft både er hårdført og i overensstemmelse med husets design.

Vi er hurtige og professionelle – hver gang

Vi gør en stor dyd ud af at have et godt forhold til vores kunder. Derfor har vi altid en tæt dialog med jer, så vi er sikre på, at opgaven bliver udført hurtigt og tilfredsstillende hver gang. Vores brede erfaringsramme gør, at vi tilbyder at lave lofter for både private og håndværkere, der har brug for at indhente noget tid i tidsplanen.
Vi laver omkring 45.000 m2 lofter om året – og vores håndværk er altid i top. Hos os finder du en troværdig partner, der leverer varen hver gang.