Om Tømrermester Oliver Servé

God service og en professionel dialog – både før, under og efter projektet.

I 2012 oplevede vi en stor efterspørgsel på at levere solcelleløsninger. Dette blev starten på virksomheden Tømrermester Oliver Servé. Allerede fra første spadehug var målet at levere professionelle og energibesparende løsninger til hele Danmark. Siden da har det taget fart. I dag leverer vi unikke løsninger på tværs af landet til fordelagtige priser. Vi har dig med hele vejen fra udformningen til udførslen – og vi skræddersyer gerne en speciel løsning til dig og dine behov. Uanset om du er privatperson eller eftersøger tømrer-snedkerarbejde i høj kvalitet til erhverv, står vi klar til at rådgive. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi bestræber os hver dag på at skabe en god relation til hver af vores kunder, så de føler sig trygge igennem hele projektet.

Vores værdier

Hos Tømrermester Oliver Servé arbejder vi seriøst med alle henvendelser. Vores fokus er og har altid været at levere et godt resultat, der lever op til de forventninger, som vores kunder har.

Af den grund bestræber vi os på at udføre et godt stykke arbejde, som emmer af høj faglighed – og tilmed fås til en konkurrencedygtig pris. Hos os skaber tilfredse kunder glade medarbejdere. Vi bestræber os på at skabe unikke løsninger, der kan anbefales til naboen. Hos os vil du derfor opleve, at vi:

  • Leverer kvalitetsarbejde
  • Overholder alle tidsplaner
  • Er fleksible
  • Tager ansvar omkring opgaven

Vi kan løse enhver forhindring og lader os aldrig slå ud af uforudsete hændelser – og vi håndterer projektet med finesse hver gang. Kontakt os allerede i dag for at vide mere.